Stranica unazad

 

 

 

NOKOS (Novogodišnje koncertne svečanosti) je muzička manifestacija koja prezentuje, pre svega smederevske muzičare, ali i goste koji sa njima saradjuju. Pored toga, u skladu sa mogućnostima, organizujemo i nastupe eminentnih umetnika.

 Novogodišnje koncertne svečanosti (NOKOS) je manifestacija koja se odvija mesec dana, od 1. decembra do kraja godine. Tokom trajanja manifestacije odvijaju se intenzivne koncertne aktivnosti učenika naše škole, profesora i muzičara koji gostuju, kao i stručna predavanja i seminari uglednih muzičara i muzičkih pedagoga. Beograd ima  BEMUS, Novi Sad NOMUS a mi smo od 2005. godine uveli NOKOS, u skromnijim okvirima, i time se uvrstili u gradove koji tokom godine u jednom periodu organizju koncertne svečanosti. Želja nam je da ta manifestacija preraste u gradsku i da se afirmiše u Republici i inostranstvu. Mi smo nešto slično i ranije organizovali u sklopu proslave povodom Dana škole i NOKOS-om praktično nadogradjujemo te aktivnosti i približavamo ih svim građanima.

I ako je Škola glavni nosilac i organizator, NOKOS je ipak gradska manifestacija i verujemo da će se upotpunjivati novim sadržajima i programima.

Ovde možete videti programe od osnivanja.

 

 

 

 

 

 

 

VIII NOKOS 2012.

Arhiva programa NOKOS-a

MŠ = Muzička škola, CZK = Centar za kulturu, GIM = Gimnazija

Share on Facebook
Share on Linkedin

 

© Urednik sajta J. Milošević